Loading...

nieuws

nieuws

Drietakt gaat sinds kort verschillende samenwerkingsverbanden aan met organisaties die een steentje kunnen bijdragen aan de werking van de sociale economie:

  • Één van deze organisaties is de brandweer van Sint-Niklaas. Na een degelijke theoretische en praktische opleiding door de brandweer van Sint-Niklaas staat het multifunctioneel team van Drietakt vanaf 1 januari 2008 in voor de natte en droge controle van de hydranten, 1100 stuks in de deelgemeenten van Sint-Niklaas.

  • Daarnaast heeft Drietakt in 2008 samen met het ATO (Adviesbureau Toegankelijke Omgeving) ook begonnen met een proefproject genaamd ‘wonen en welzijn: wonen zonder zorgen’. Dit project had als doel om personen met een fysieke handicap en ouderen de kans te geven langer in de ouderlijke woning te verblijven door hulp aan te bieden bij kleine en eenvoudige ingrepen en klussen aan de woning.

  • Het multifunctioneel team van Drietakt voert ook in opdracht van externe organisaties ontruimingen van verlaten woningen uit. Deze dienstverlening kan dus enkel op vraag van doorverwijzers. Voor te extreme ontruimingen doet Drietakt beroep op onze partner Levanto vzw.